Bliv klar til studiestart med en MacBook Air

Så er det snart tiden igen. Studiestarten nærmer sig hastigt for alle landets universitetsstuderende, og mens det for nogle unge er første dag på universitetet, så starter andre bare op igen på deres næste semester. Uanset hvor langt, man er på sin uddannelse, så er en computer en uundværlig partner, både fordi der skal skrives noter og opgaver, men også fordi man kan arrangere mange af sine ting i en computer. Men dette kender vi jo nok alle sammen til, og de fleste studerende eller kommende studerende har også allerede anskaffet sig en computer. Men til dem, der ikke har, går denne artikel specielt ud til. For hvilken bærbar skal man så vælge?

Billig eller dyr bærbar til studiet?

Det er et evigt tilbagevendende spørgsmål, om man bare skal købe en billig studiebærbar eller gå efter en af de dyrere modeller. Nogle vælger de billige modeller af den simple grund, at økonomien simpelthen ikke rækker til mere. Det gode ved disse billige studiebærbare er naturligvis, at de kan være en god løsning, hvis man enten er stædig og dermed ikke vil give flere penge for en computer, eller hvis man ganske enkelt bare ikke har råd til mere end en billig model. Samtidig skal den indrømmelse da også gives, at der findes ganske habile studiebærbare på markedet, hvor man både får meget kvalitet, ydelse og holdbarhed for pengene – ingen tvivl om det!

Men, men, men… Der er stadig også noget kvalitet ved de lidt dyrere modeller, som ikke fås ved de billige. Der er for det meste en grund til, at de dyre modeller koster lidt mere – specielt Apples produkter for mit vedkommende. En Apple bærbar er meget populær blandt studerende, og dette er der flere grunde til. Både at den ser godt ud, er stilfuld og altid yder hurtigt uden at ”crashe” gør, at MacBooks ses meget ofte på de danske undervisningsinstitutioner. Oveni denne popularitet er der også en række hardwaremæssige ting, som man skal tage højde for i forbindelse med emnet.

Det forholder sig nemlig sådan, at MacBooks især er lavet af nogle dyrere og bedre materialer, end de billige bærbarer er. Tag bare et eksempel som batteriet i en computer; efter et år skal de flestes batterier skiftes ud, fordi de bliver hurtigt slidt af at blive brugt hyppigt, hvis man ikke lige er i nærheden af en stikkontakt, når man sidder til en forelæsning (blot for at nævne et eksempel). Udskiftning af hardware-dele skal der altså med andre ord og tages højde for, når man skal vælge en studiebærbar.

Derfor er den helt klare anbefaling herfra, at man vælger en dyrere udgave af en studiebærbar, da den på sigt vil betale sig selv ind i form af sparede reparationer og udskiftede dele, som du slipper for, hvis du køber en MacBook. Og så gør det jo heller ikke noget, at man får en bærbar i et fedt design!

Til dig, der ikke har råd til en lidt dyrere model…

Dette afsnit går primært ud til jer læsere, der ikke har så mange penge stående på kontoen i øjeblikket. Hvis du ikke har råd til en MacBook, men har akut brug for en computer tæt på studiestart, har vi et forslag til, hvordan dette kan lade sig gøre, uden du skal ud og spørge mor og far efter penge. Alle over 18 år har nemlig ret til at ansøge om et forbrugslån, og vil i de fleste tilfælde blive godkendt som låneansøger, når beløbet kun ligger på omkring de 10.000 kroner.

Men her er det ikke et forbrugslån hos din lokale bank, som vi taler om, da du med så ung en alder formentlig vil blive afvist der. I stedet anbefaler vi, at du opsøger en online låneudbyder på internettet, som tilbyder forskellige typer af forbrugslån til fine renter og på gode vilkår. I den forbindelse er der en række fordele, som du får med et online forbrugslån.

Den første fordel er, at du ikke behøver at stille sikkerhed for dit lån. Det betyder, at selvom uheldet skulle være ude og du ikke kan betale lånet tilbage i tide, vil du ikke skulle stille noget som sikkerhed og derved risikere at miste dette. Den anden fordel er, at du får en meget hurtig låneproces. Du kan få godkendt dit lån og udbetalt pengene i løbet af en enkelt dag, og du skal heller ikke mødes med dine udlåner ansigt til ansigt. Den tredje fordel er ikke mindst, at du kan bruge pengene til lige det, som du vil, og derfor er vejen banet for et køb af en Macbook som din nye studiebærbar.

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>