Upplev Australiens spännande zoo

Om du är en riktig djurvän har du säkert hört om de fantastiskt, spännande zoo som finns i Australien. Australien är ett stort land, där det finns väldigt många olika djur. Många djur som du kanske har hört om men aldrig sett. Andra djur som du kanske inte ens visste existerade. Ett djur till exempel, som du kanske aldrig ens hört talas om, är en vombat. En vombat är ett litet pungdjur med korta ben. Den finns bara i Australien.

Detta och många andra djur, som vi inte har här hemma, kan du få uppleva på Steve Irvins Australien Zoo. Någonting som helt säkert gör Steve Irvins Australien Zoo, som finns i Queensland, väldigt speciell, är att man får uppleva djuren på nära håll. Djurskötarna går runt på zoområdet med olika djur i koppel så att du kan komma helt nära – också de farliga djuren. Tigrar, pantrar, ormar, papegojor, alligatorer, koalor och mycket mer.

Möt djuren på nära håll

I detta zoo finns också möjlighet att ta en promenad i den stora trädgården med kängurur, och den mindre känguruarten, vallabyn. De är väldigt gosiga och det går bra att ta bilder med dem och klappa dem. Det är en stor upplevelse att komma så nära djuren, vilket vi aldrig får uppleva här hemma. Om du älskar djur, får du en upplevelse för livet med en resa till Australiens zoo. Men en dag på zoo är inte tillräckligt. Upplev mycket mer av Australien när du är där, för det är väldigt långt bort och du kommer kanske inte tillbaka så ofta. Australien har mycket att bjuda på. Till exempel har de en helt fantastisk natur. Få råd med en semester för livet genom att ta ett online lån. Läs om de många fördelarna och jämför de olika lånen här på sidan. Det är väldigt lätt och smidigt.

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>