VM i Fodbold – hvorfor ikke live?

Verdensmesterskaberne i fodbold 2014, bliver afholdt i fodboldens højborg – Brasilien. Scenen kan næsten ikke blive smukkere til et VM i fodbold. Brasilien er kendt for sambabold, fodboldstemning og ikke mindst en helt og aldeles ubetinget glæde ved det smukke spil. Brasilien har produceret nogle af verdens bedste fodboldspillere gennem tiderne: Pele, Zico, Ronaldo, Romario, Dunga, Rivaldo og ikke mindst Ronaldinho.

Samtidig stiller Brasilien med et af turneringens stærkeste mandskaber og betragtes af mange som en af de allerstørste favoritter til at hjemtage trofæet som bevis på, at landet er verdens bedste fodboldhold.

Scenen er sat og meget skal gå galt før VM i Brasilien ikke bliver en af de mest spektakulære og fantastiske sportsbegivenheder nogensinde. En så stor begivenhed bliver naturlig dækket intensivt af medierne herhjemme og kampene kan da også følges direkte i TV. Tidsforskellen til Sydamerika kan dog medføre at tidspunkterne bliver en smule skæve, men det er vel næsten en del af charmen, akkurat som man har set ved både VM i Mexico i 1986, VM i USA i 1996 og senest ved VM i Korea og Japan i 2002.

Det er således ikke tidsforskellen der får mig til at anbefale at tage rejsen til Brasilien og opleve verdensmesterskabet live. Det er der så rigeligt af andre gode argumenter for. Fodboldfesten, rejsen og oplevelsen i sig selv bør være grund nok. At opleve et VM i fodbold er en unik oplevelse som man helt bestemt skal unde sig selv en dag, og hvorfor ikke når showet foregår i selveste Brasilien?

Jeg havde selv fornøjelsen ved VM i Tyskland i 2006 og oplevelsen har givet mig mod på mere. Jeg skal til Brasilien til sommer. Fodboldfesten kan ikke beskrives med ord, den skal opleves og jeg tror end ikke den fantastiske slutrunde i Tyskland kan sammenlignes med det der kommer til at ske i Brasilien.

Prisen er ikke et problem

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er nogen velhavende mand. Men alligevel var jeg ikke i tvivl. Jeg skal på mit livs rejse. Heldigvis var finansieringen ikke noget problem. Jovist, det er dyrt at komme til Brasilien og billetterne er heller ikke de billigste. Men oplevelsen opvejer prisen.

Jeg har taget et forbrugslån på internettet på 50.000 kroner med en løbetid på  2 år. Det giver mig rigeligt tid til at betale beløbet tilbage og de omkostninger der er forbundet med lånet er mere fordelagtige end hvis jeg havde brugt banken. Det er den slags oplevelser der virkelig er et forbrugslån værd.

Jeg er meget glad for den løsning jeg har valgt og beløbet kan dække det meste af rejsen. Det betyder at jeg har sikret mig selv mit livs oplevelse, og jeg har gjort det og samtidig været økonomisk ansvarlig.

Jeg har 100 % styr på min økonomi og jeg ved meget om emnet. Forbrugslån er en ganske god løsning og det kan sikre mange gode oplevelser. Man skal ikke være nervøs for de langsigtede konsekvenser. For mit vedkommende bliver konsekvensen, at jeg for altid vil have en fantastisk oplevelse at tænke tilbage på. 

 

 

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>